Фондация Заедно в час / Teach for Bulgaria

Home > Човек на годината 2015 > Фондация Заедно в час / Teach for Bulgaria

Мотиви

Мисията и реалната дейност, която тази организация осъществява, е това, което липсва на обществото ни във времена като тези. Загрижеността и всеотдайността, с която техните учители се грижат за учениците си, и начинът, по който ги карат да повярват в себе си, да повярват, че могат да се реализират тук и сега в България, заслужава признателност и похвала. Това е и мотивацията с която ги номинирам за наградите „Човек на годината“. Всеки български ученик има правото да се докосне до знанието и да получи подкрепа. Да знае, че на някого му пука за него и иска същият този ученик един ден да „докосне“ звездите, независимо от това, колко труден ще бъде пътят до тях.

Номинирана от Любослав Атанасов

Допълнителна информация:

„Заедно в час“ e неправителствена организация, която цели да осигури достъп на всяко дете в България до качествено образование, като подбира, обучава и подкрепя способни млади хора, притежаващи нужните качества и мотивация да станат успешни учители и лидери в образователната система и обществото. За учебната 2015/2016 г. над 1000 души са кандидатствали да станат учители на „Заедно в час“, а 84 училища от 15 региона на България са потърсили партньорство с организацията.

В началото на 2015 г. списание Форбс България отличи фондация „Заедно в час“ с приза „Най-добра неправителствена организация за 2014 година“.

zaedno v chas

НОМИНАЦИЯ

Човек на годината 2015

Гласувайте за Човек на годината 2015

Copyright Human of the Year ~ Created by MazeLabs ~ Illustrations by Dessy Baeva